Besin Değerleri ve Kesilme Şekli Nedir?
14 Nisan 2020 Yazarı Blogger 19

Besin Değerleri ve Kesilme Şekli Nedir?

Ejder Meyvesinin Besin Değerleri ve Kesilme Şekli Nedir?

Ejder meyvesi, kaktüs türlerinden bir meyvedir. Eşsiz bir görünüme, lezzetli tada ve gevrek bir dokuya sahiptir. Ejderha meyvesi, sağlık için yararlı olan çoklu antioksidanlar içerir ve ayrıca sağlıklı bir vücut için önemli olan birçok vitamin ve mineral içerir.

Ejder meyvesi zengin bir antioksidan kaynağıdır ve kalorisi düşüktür, bu da sabah meyve kaseniz için mükemmel bir bileşen haline getirir. Günlük diyetinize düzenli olarak dahil edilmesinin kolestrolü düşürdüğü , kan basıncını kalp sağlığını koruduğu belirtilmektedir. siyah tohumları ile sürüklenirken beyaz veya kırmızı. İç et kısmındaki kividekine benzer siyah küçük tohumlar da vücut için gerekli olan zengin omega-3 ve omega-6 yağ asitleri kaynaklarıdır.

Genelde bir meyvenin lezzetini tanımlamak her zaman çok zordur ve varsayılan, onu daha tanıdık meyvelerin tadıyla karşılaştırmaktır. Ejder Meyvesi için kivi en yaygın karşılaştırmadır, bazen armut aroması ile birleştirilir. Ejder meyvesinin tadı lezzetlidir, ancak genellikle yoğun bir aromaya sahip değildir.

Ejder meyvesinin yenilebilir iç et kısmını ısırdığınızda şaşırabilirsiniz. Adına ve görünümüne göre tahmin edebileceğiniz kadar keskin bir tadı yoktur.

Aslında, cazip ve hafif bir tatlılık ile noktalanan ferahlatıcı, dikkat çekici derecede ince ve rafine bir tada sahiptir .

İçinde bulunan besinler şunlardır;

magnezyum

fosfor

potasyum

A vitamini

C vitamini

çinko

Meyve ayrıca vücudun sağlıklı olması için ihtiyaç duyduğu  miktarda kalsiyum ve bakır içerir .

Ejder Meyvesi Nasıl Kesilir ?

Aşama 1:

Ejder Meyvesi (Pitaya)‘yı doğrama tahtası üzerine yerleştirin. Yarım uzunlamasına kesmek için büyük bir bıçak kullanın. Olgunlaştığı zaman, dilimlenmesi çok kolaydır göreceksiniz.

Adım 2:

Ejder Meyvesi (Pitaya)’nın eti beyaz veya kırmızı olabilir. Her iki çeşit de kivinin içinde tohumlara benzer küçük siyah yenilebilir tohumlara sahiptir.

Aşama 3:

Eti çıkarmak için bir kaşık kullanın. Dış deriyi kesmek için keskin bir bıçak kullanın. Eti istenen şekilde doğrayabilirsiniz. İster küp şeklinde isterseniz de dilimler halinde kesebilirsiniz.

Maliyetler, yetiştiricilik, danışmanlık ve pazar hakkında diğer tüm detaylar için bize https://ejdermeyvesipitaya.com/iletisim ulaşabilirsiniz.

Ejder Meyvesi Pitaya nın sağlığa ve insan vücuduna faydaları hakkında detaylar için https://pitayasepeti.com/2020/04/03/pitayanin-faydalari/

www.ejdermeyvesipitaya.com adreslerimiz.

Türbe Mah. Hutbetaşı Cad. No:90 Erdemli – Mersin

Altıayak Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:99 Kepez – Antalya

Toplantı için: Bahçeşehir Merkez Başakşehir – İstanbul

Tel: 0532 432 07 93

Besin Değerleri ve Kesilme Şekli Nedir?
Besin Değerleri ve Kesilme Şekli Nedir?