Ejder Meyvesindeki Mineral ve Vitaminler
14 Nisan 2020 Yazarı Blogger 143

Ejder Meyvesindeki Mineral ve Vitaminler

Ejder Meyvesindeki Mineral ve Vitaminler

Ejder Meyvesi bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Bunu içerdiği mineraller ve vitaminler aracılığı ile yapmaktadır.

A, B2, B3 ve C vitaminleri, demir, fosfor, magnezyum ve kalsiyum gibi birçok vitamin ve mineral içerir. Aynı zamanda yüksek seviyelerde antioksidanlar vardır.

Ejder Meyvesi kansere ve hafıza kaybını önlemeye, kan basıncını artırmaya, kan şekerini düşürmeye, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, vücudunuzu detoksize etmeye ve cildinizin, dişlerinizin, gözlerinizin ve kemiklerinizin kalitesini artırmaya yardımcı olduğu belirtilmektedir. Dahası, kabuğunun içindeki et bölümünde bulunan tohumlar iyi bir omega-3 kaynağıdır.

Ejder meyve boyutu 100 gram (g) porsiyon besin değeri

Kalori : 264

Protein : 3.57 g

Yağ : 0 g

Karbonhidrat : 82.14 g

Diyet lifi : 1.8 g

Şeker (toplam) : 82,14 g

Kalsiyum : 107 miligram (mg)

Demir : 0 g

Sodyum : 39 mg

C vitamini : 6.4 mg

Kolesterol : 0 mg

1 Ejder Meyvesi (Pitaya) dan Vücuda Magnezyum Desteği

Magnezyum insan vücudunda 300’den fazla enzimatik reaksiyondan sorumlu olan önemli bir mineraldir. FDA, yetişkinlerin% 50’sinden fazlasının, işlenmiş gıdaların tüketimi nedeniyle günlük besin kaynaklarından magnezyum ihtiyacından daha azını aldığını bulmuştur.

Rahatlama minerali olarak adlandırılan Magnezyum, beyindeki nörotransmiterlerin doğru çalışması için gereklidir; bu da, aklı ve bedeni sakinleştirmek için huzurlu bir duruma geçişi sağlar. Vücuttaki birçok biyokimyasal reaksiyonu düzenler ve enerji üretimi, oksijen alımı, merkezi sinir sistemi fonksiyonu, glikoz metabolizması, kas aktivitesi gibi konularda derinden etkilenir ve hücrelerin elektrolit dengesi için hayati derecede önemlidir.

1 Ejder Meyvesi (Pitaya) dan günlük Magnezyum değerinizin% 10’unu alabilirsiniz.

Lif ve Magnezyum, vücudunuzun dengeli beslenmesi için ihtiyaç duyduğu besin maddelerinin sadece ikisidir. FDA’nın herkes için önerilen günlük değeri her gün 25 gr Lif ve 400 mg Magnezyum olmalıdır.

Bu yüzden günlük olarak aldığınız Fiber ve Magnezyum alımının yaklaşık% 50’sini lezzetli bir Ejder Meyvesin den karşılayabilirsiniz.

Maliyetler, yetiştiricilik, danışmanlık ve pazar hakkında diğer tüm detaylar için bize https://ejdermeyvesipitaya.com/iletisim ulaşabilirsiniz.

Ejder Meyvesi Pitaya nın sağlığa ve insan vücuduna faydaları hakkında detaylar için https://pitayasepeti.com/2020/04/03/pitayanin-faydalari/

www.ejdermeyvesipitaya.com adreslerimiz.

Türbe Mah. Hutbetaşı Cad. No:90 Erdemli – Mersin

Altıayak Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:99 Kepez – Antalya

Toplantı için: Bahçeşehir Merkez Başakşehir – İstanbul

Tel: 0532 432 07 93

Ejder Meyvesindeki Mineral ve Vitaminler
Ejder Meyvesindeki Mineral ve Vitaminler