Ejder Meyvesi İnsan Vücuduna Etkileri.
14 Nisan 2020 Yazarı Blogger 489

Ejder Meyvesinin İnsan Vücuduna Etkileri.

Ejder Meyvesinin İnsan Vücuduna Etkileri.

Ejder Meyvesinin hem Lif hem de Magnezyum için iyi bir besin kaynağı olduğunu biliyor muydunuz? Lif ve Magnezyum her ikisi de vücudumuzda çok önemli rolleri vardı. O zaman bu ikisinin günlük diyetiniz için neden önemli bir parçası olduğunu öğrenelim.

Lif, sağlıklı bir sindirim sisteminin korunmasında hayati bir rol oynamaktadır. Vücudumuzun ihtiyacı olmayan atıkları vücuttan atarken vücudumuzun su ve mineralleri emmesine yardımcı olur. Lif, sindirim sistemindeki birçok farklı fonksiyona yardımcı olan prebiyotikler (yeni mikroorganizmalar) yaratmaya yardımcı olur.

Prebiyotikler, bizi birçok farklı şekilde sağlıklı tutmaya yardımcı olur. En çok bilinenler şunlardır: kan şekerinin düzenlenmesi, diyabet ve kalp hastalığı riskinin azalması, iştahın bastırılması ile kilo yönetimi ve kolesterolün düşürülmesine yardımcı olur. Sonuç olarak, sindirim sistemimizin  düzgün çalışması için life ihtiyacı vardır, bu nedenle günlük miktarınızı her gün aldığınızdan emin olun.

1 Ejder Meyvesi (Pitaya) dan günlük Lif değerinizin% 12’sini alabilirsiniz

Ejder Meyvesinin İçeriği

Ejder Meyvesi (Pitaya)‘yı yemenin bilinen çok fazla faydaları yüzünden, süper meyve (yiyecek) olarak adlandırılıyor.

A, B2, B3 ve C vitaminleri, demir, fosfor, magnezyum ve kalsiyum gibi birçok vitamin ve mineral içerir. Aynı zamanda yüksek seviyelerde antioksidanlar içerir.

Ejder Meyvesi (Pitaya)‘nin kansere ve hafıza kaybını önlemeye, kan basıncını artırmaya, kan şekerini düşürmeye, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, vücudunuzu detoksize etmeye ve cildinizin, dişlerinizin, gözlerinizin ve kemiklerinizin kalitesini artırmaya yardımcı olduğu belirtilmektedir. Dahası, kabuğunun içindeki et bölümünde bulunan tohumlar iyi bir omega-3 kaynağıdır.

Vücudumuza Başlıca Faydaları

Kilo kaybı

Yüksek miktarda lif, uzun bir süre boyunca kendinizi tam olarak iyi hissetmenize yardımcı olur. Ejder Meyvesi (pitaya) da kalorilerde düşüktür, bu yüzden ondan vazgeçmek zordur.

Kardiyovasküler Sağlık

Kan basıncını düşürür, çünkü sert atardamarları yumuşatır ve oksidatif stres seviyelerini düşürür.

Detoksifikasyon

Bu meyve, vücudunuzun içini temizler ve zararlı maddeler çıkarır, çünkü antioksidanlarla doludur içi.

Bağışıklık Sistemini Düzenler

Ejder meyvesi (pitaya), içerdiği vitamin ve mineraller nedeniyle vücudunuza enfeksiyon ve enfeksiyonlarla mücadele etmek için gereken tüm desteği sağlar.

Kaynak: https://ultimatepaleoguide.com/pitaya/

Maliyetler, yetiştiricilik, danışmanlık ve pazar hakkında diğer tüm detaylar için bize https://ejdermeyvesipitaya.com/iletisim ulaşabilirsiniz.

Ejder Meyvesi Pitaya nın sağlığa ve insan vücuduna faydaları hakkında detaylar için https://pitayasepeti.com/2020/04/03/pitayanin-faydalari/

www.ejdermeyvesipitaya.com adreslerimiz.

Türbe Mah. Hutbetaşı Cad. No:90 Erdemli – Mersin

Altıayak Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:99 Kepez – Antalya

Toplantı için: Bahçeşehir Merkez Başakşehir – İstanbul

Tel: 0532 432 07 93

Ejder Meyvesi İnsan Vücuduna Etkileri.
Ejder Meyvesi İnsan Vücuduna Etkileri.