Pitaya Yatırımı Planlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
15 Nisan 2020 Yazarı Blogger 251

Pitaya Yatırımı Planlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Pitaya Yatırımı Planlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Öncelikle göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve övgüleriniz için teşekkür ederiz.  Ejder Meyvesi (Pitaya) Türkiye için henüz çok yeni bir bitki. Yıllarca geleneksel tarıma yapılan yatırımlar çiftçilerimizi artık mutlu etmemekte bu komisyoncu, tüccar, hal deki kısır döngüden artık kurtulmak isteyen çiftçilerimiz ve tarım alanındaki yeni yatırımcılar için alternatif tarım ve alternatif bir yatırım aracı olarak yıldızı parlamaya başladı tıpkı avakado, ve kivi gibi. Tüm bu ilgi çiftçilerimizi ve yatırımcılarımızı araştırmaya ve bu bitkiye ulaşmaya doğru bir çaba içerisine soktu.

Ejder Meyvesi (Pitaya) için gösterilen bu yakın ilgi fırsatçılarında doğal ilgisini arttırmıştır, fidancılık adı altında elle dölleme ya da sadece çiçek açan meyveye dönmeyen fidanları çoğaltarak satış yapmaya başlamıştır. Bu sorundan kurtulmanın çok kolay yöntemleri vardır fidanın satın alınacağı seranın gezilmesi gezilemiyorsa fidanın ağaçlarının üzerinde meyveli fotoğrafları Pitaya’ nın cinsinin ne olduğu ve asıl fidan satışı sonrası teknik destek ve hatta gerekli durumlarda anahtar teslim proje olarak değerlendirip değerlendirilmediği gibi konularla satıcıyı test edip birlikte yürüyebileceğinize karar verebilirsiniz.

Tüm bu bilgiler ışığında biz bugüne kadar sizlerden gelen tüm Ejder Meyvesi hakkındaki merak ettiklerinizi yüz yüze, telefonla ve yazılı olarak cevapladık ve bunlardan oluşmuş blog yazılarımızı da www.ejdermeyvesipitaya.com ve www.pitayasepeti.com/ web sitetelerimiz de yayınladık.

Yine merak ettiklerinizi blog yazılarımızın altlarına yorum olarak ekleyebilir veya iletişim kutusundan bize yazabilir, info@pitayasepeti.com mail adresine mail olarak ta ulaştırabilir, Antalya ve Mersin seralarımızı ziyaret edebilir, İstanbul il genelinde toplantı yapabilir  yada telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Sizden ricamız yazılı olarak bize yönelttiğiniz sorularınız ile birlikte Ad Soyad, Mail adresiniz yada bizim size ulaşabileceğimiz telefon numaralarınızı sorularınızla birlikte  göndermeniz olacaktır. Böylece size cevaplarımızı iletebiliriz.

Bizlere göstermiş olduğunuz bu yakın ilginiz için yeniden teşekkür ederiz.

Maliyetler, yetiştiricilik, danışmanlık ve pazar hakkında diğer tüm detaylar için bize https://ejdermeyvesipitaya.com/iletisim ulaşabilirsiniz.

Ejder Meyvesi Pitaya nın sağlığa ve insan vücuduna faydaları hakkında detaylar için https://pitayasepeti.com/2020/04/03/pitayanin-faydalari/

www.ejdermeyvesipitaya.com adreslerimiz.

Türbe Mah. Hutbetaşı Cad. No:90 Erdemli – Mersin

Altıayak Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:99 Kepez – Antalya

Toplantı için: Bahçeşehir Merkez Başakşehir – İstanbul

Tel: 0532 432 07 93

Pitaya Yatırımı Planlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
Pitaya Yatırımı Planlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?