Ejder Meyveli Tarifler
11 Nisan 2020 Yazarı Blogger 15

Ejder Meyveli Tarifler

Ejder Meyveli Tarifler

Ejder Meyvesi Pitaya zengin bir antioksidan kaynağıdır ve kalorisi çok düşüktür, bu da sabah kahvaltınız için mükemmel bir seçenek olacaktır. Günlük diyetinize düzenli olarak dahil edilmesinin kolesterolü düşürdüğü , kan basıncını ve kalp sağlığını koruduğu diyetisyenler tarafından belirtilmektedir. Alışılmadık egzotik bir meyve, dış derisi pembe ve pulludur. İç kısmındaki etli bölgede kivi deki ne benzer tohumlar mevcuttur bu tohumlar vücut için gerekli olan zengin omega-3 ve omega-6 yağ asitleri kaynaklarıdır.

Peki nasıl yersin? Ejder Meyveli Tarifler

  1. Taze Meyve

Ejderha meyvesini alın ve ikiye bölün. Sonra bir kaşık kullanarak, iç eti dışarı çıkarın ve taze taze tadını çıkararak meyve tüketin.

  1. Müsli için dilimleyin

Yapmanız gereken tek şey pullu dış tabakayı soymak ve sonra iç eti dilediğiniz gibi dilimlemek. Serinletici bir meyve salatası yapmak için parçaları diğer meyve dilimleri ile karıştırabilirsiniz . Ya da muz , fındık ve tohum içeren müsli kasenize ekleyin . İşte evde deneyebileceğiniz basit bir Ejder Meyveli Tarif – Taze Meyve Müsli . Elmalar ve armutlarla birlikte, pitayayı ekleyin.

  1. Smoothie

Ejder meyvesi, özellikle kivi, ananas, muz, çilek ve portakal gibi çeşitli malzemelerle bir araya getirilebilecek ince bir aromalı tada sahiptir. Meyveleri soyduktan sonra, blender da hepsini karıştırın  ve işte mükemmel bir lezzette smoothi niz hazır olacaktır.

  1. Meyve Salatası

Malzemeler:

1 dragon meyve, küp

1 ananas, küp 1 çay kaşığı kırmızı biber tozu

Ejderha meyvesini küpler şeklinde doğrayın aynı şekilde ananası küple halinde doğrağı bir kabın içerisinde üzerine biraz kırmızı biber ekleyerek karıştırın. Bu inanılmaz lezzete bayılacaksınız. İşte Ejder Meyveli Tarif yapmanız gerekenler;

  1. Sorbe 

Özellikle sıcak yaz günleri için vazgeçilmez olacak

İçindekiler

2 Ejder Meyvesi (Pitaya)

3/4 lt. soğuk su

1 yemek kaşığı. limon suyu

2 çorba kaşığı şeker

Yapılışı;

Ejder Meyvesini yarıya kesin. Bir kaşıkla meyve kısmını dışarı alın. İstenirse, servis süslemesi için kabuklarını ayırın.  Karıştırıcıya Ejder Meyvesi (Pitaya)’yı, su, limon suyu ve şeker ile birlikte yerleştirin. Pürüzsüz olana kadar blender ı çalıştırmaya devam edin. Dondurma kabına koyun ve donana kadar buzlukta bekletin.

 Yaklaşık 6-8saat sonra dondurulmuş sorbeyi dondurma kaşığı ile alıp, kuplara yerleştirin… İşte 2 porsiyon Ejder Meyvesi (Pitaya) sorbeniz hazır!

Afiyet olsun.

Maliyetler, yetiştiricilik, danışmanlık ve pazar hakkında diğer tüm detaylar için bize https://ejdermeyvesipitaya.com/iletisim ulaşabilirsiniz.

Ejder Meyvesi Pitaya

Ejder Meyvesi Pitaya nın sağlığa ve insan vücuduna faydaları hakkında detaylar için https://pitayasepeti.com/2020/04/03/pitayanin-faydalari/

www.ejdermeyvesipitaya.com adreslerimiz.

Türbe Mah. Hutbetaşı Cad. No:90 Erdemli – Mersin

Altıayak Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:99 Kepez – Antalya

Toplantı için: Bahçeşehir Merkez Başakşehir – İstanbul

MOBİL TEL: 0532 432 07 93

Ejder Meyveli Tarifler
Ejder Meyveli Tarifler